Hos P Studio er beskyttelse af dine oplysninger højsædet


Jeg har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine persondata, samt at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Derfor kan du altid være sikker på at jeg indhenter, håndterer og opbevarer dine personlige informationer med størst mulig sikkerhed og efter lovgivningens anvisninger.


Hvilke persondata indsamles?


 • Almindelige persondata, herunder
 • Identifikationsoplysninger, herunder navn, adresse, fødselsdato, tlf-nr. og e-mail
 • Købshistorik, herunder evt. farvekoder, klippeteknikker mv
 • oplysninger om allergener 
 • Betalingshistorik
 • Oplysninger, der indgår i min korrespondance med dig


Hvorfor vil jeg bruge din persondata?


Administration af kundeforhold, vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold samt løbende kundekontakt. Det er vigtigt for mig, at kunne holde styr på din købshistorik og allergener, så du kan få den bedst mulige service.


Retsgrundlaget for vores behandling af persondata


Ved behandling af persondata i forbindelse med gennemførelse af dine behandlinger og køb hos P Studio, er retsgrundlaget for vores registrering af oplysningerne i databeskyttelseslovens (lov nr. 502 af 23/05/2018) § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens (”GDPR”) artikel 6, stk. 1, litra a og b.

Når vi registrerer oplysninger, som er krævet efter bogføringsloven eller som led i indberetningspligten til skattemyndighederne, er retsgrundlaget databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, om behandling, som er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler den dataansvarlige.

Retsgrundlaget for vores indsamling og registrering af de øvrige persondata er databeskyttelseslovens § 6, stk. 1, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, om behandlinger, som er nødvendige for en legitim interesse, der ikke overstiges af hensynet til de registrerede. Den legitime interesse, der begrunder behandlingen, er hensynet til at fremme P Studios forretning og tilbyde kunder den bedste service og gode tilbud.

Videregivelse af oplysninger om dig vil kunne ske under iagttagelse af behandlingsreglerne i databeskyttelseslovgivningen og anden dansk lovgivning. P Studio vil i hvert enkelt tilfælde vurdere, om videregivelsen kræver dit udtrykkelige samtykke, eller om videregivelsen kan ske på andet retsgrundlag.


Dataansvarlig


P Studio
Klosterstræde 23A, 1157 Kbh. K
CVR-nr. 36169842
Tlf.nr.: 40207739
Email: p@pstudio.dk


Databehandler

 

Friendly and Digital

Klinten 5

3600 Frederikssund

info@friendlyanddigital.dk


Såfremt uheldet mod forventning skulle være ude og vi er udsat for hacker angreb eller andet der kompromitterer dine data, vil jeg naturligvis gøre mit bedste for at forhindre enhver ulejlighed og/ eller skade som følge af dette. Jeg vil derfor give dig besked så snart at jeg selv bliver gjort opmærksomme på dette.


Videregivelse af din persondata


P Studio videregiver persondata til følgende modtagere:


Hairtools / BookingsystemEG Hairtools


Lautrupvang 24
2750 Ballerup
CVR-nr.: 26265193
E-mail: k@hairtools.dk 

                        

E-conomics / bogføring


Visma e-conomic A/S
Langebrogade 1
1411 København K
CVR-nr.: 29403473
E-mail: info@e-conomic.dk


Nyhedsbrev

Vi benytter MailChimp til indsamling og opbevaring af mailadresser samt udsendelse af nyhedsmails. Når du tilmelder dig vores nyhedsservice, giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til MailChimp og behandles efter MailChimps privatlivspolitik. The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp er godkendt under Privacy Shield-ordningen mellem EU og USA.

P Studio benytter en række tredje parter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på P Studios vegne og må ikke anvende dem til egne formål. P Studio anvender kun databehandlere i EU.

 


Sletning af din persondata


P Studio sletter oplysningerne om dig, når de ikke længere er nødvendige.

Bemærk særligt, at P Studio generelt følger den opbevaringsfrist, der gælder efter bogføringsloven. For at sikre korrekt håndtering af tilbagevendende kundeforhold og for at kunne leve op til mine forpligtelser, har jeg vurderet, at det er nødvenligt at gemme oplysninger i op til  10 år plus indeværende fra forretningsforholdet er ophørt.Dine rettigheder


 • I forbindelse med de persondata, som vi har om dig, har du ret til at:
 • Anmode om en kopi af dine persondata fra P Studios optegnelser
 • Bede om, at P Studio retter eller sletter dine personoplysninger (selvom det kan betyde, at din behandlingshistorik mv. fortabes)
 • Bede om persondata brugt til at forsyne dig med information, du har anmodet om i et maskinlæsbart format, som du er berettiget til at overføre til en anden registreringsansvarlig/databehandler
 • Tilbagekalde dit samtykke til os om behandling af dine data til markedsføringsformål når som helst.


P Studio tager forbehold for ikke at acceptere en anmodning om at slette dine persondata, hvor det er påkrævet ifølge lovgivning (fx bogføringsloven) eller i forhold til et retskrav.

Anmodninger om at udøve dine rettigheder bør rettes til: p@pstudio.dk eller på tlf.nr. 40207739

Hvis du har en klage over P Studios behandling af dine persondata, er du berettiget til at rapportere dette til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København K,
www.datatilsynet.dk, eller til tilsynsmyndigheden, hvor du bor eller arbejder, hvis de ikke er sammenfaldende.


Ændring af vores politik


Hvis P Studio ændrer måden som Persondata håndteres på, vil denne politik blive opdateret på hjemmesiden. Jeg forbeholder mig derfor retten til at foretage ændringer i min praksis, og denne politik når som helst, så du bedes med jævne mellemrum kontrollere for opdateringer eller ændringer i denne politik her på hjemmesiden.